2013 Magazine Online.

Servicii

Design

Oferim servicii complete de design web si design grafic. Fie ca aveti nevoie de un website de prezentare pentru firma dvs. sau de un afis pentru cel mai recent eveniment organizat, va stam la dispozitie cu o gama completa de servicii. In plus, oferim pachete special facute pentru a acoperi toata paleta de cerinte la preturi accesibile.

Programare web

Pentru clientii care doresc sa faca un pas inainte in abordarea spatiului virtual pentru afacerea lor, oferim servicii complete de programare web, incluzand aici magazine online, dezvoltare pe diverse platforme, creare de aplicatii personalizate si multe altele. Pentru mai multe detalii si oferta de pret, va rugam sa ne contactati.

Fotografie

Asiguram servicii de fotografie, prelucrare digitala de imagini, retusare si restaurare foto, precum si crearea de galerii foto pentru prezentari. Imaginea dvs. este cel mai important aspect al afacerii atunci cand prezentarea produselor se face in mediul virtual, astfel ca va oferim cele mai bune solutii pentru o imagine cat mai eficienta.

Servicii principale

Webdesign
Servicii complete de webdesign pentru pagini personale, website-uri de prezentare si orice alte forme de prezenta in mediul online pentru afacerea dvs.
Internet Marketing
Solutii inteligente de marketing si promovare pentru website-ul sau produsele dvs. Optimizare de cea mai buna calitate pentru paginile create de noi.
Identitate si branding
Servicii complete de branding pentru crearea imaginii dvs.: sigle, carti de vizita, prezentari si realizare de postere si afise la standarde ridicate.
Programare Web
Solutii eficiente in realizarea de magazine online, dezvoltare pe diverse platforme, creare de aplicatii personalizate si multe altele.
Servicii foto
Servicii complete de fotografie, prelucrare digitala de imagini, retusare si restaurare foto, precum si crearea de galerii foto interactive.
Multimedia
Prezentari in Flash si Powerpoint, CD-uri de prezentare si promovare, realizarea de clipuri video promotionale si bannere dinamice, in Flash sau alte formate.